DutchF1race.nl

Jouw pitstop voor de Nederlandse formule 1-race

Dit moet je weten over de kaartverkoop voor de Heineken Dutch GP

2 min read
Dutch-F1-Race-Zandvoort
Volg en like ons ook op social media:

Inmiddels is de registratietermijn voor de kaartverkoop van de Heineken Dutch GP gesloten. Volgens de organisatie liep het storm, er hebben zich ruim 250.000 mensen ingeschreven. Dit betekent dat deze mensen het eerste recht krijgen om maximaal 6 kaarten per persoon te krijgen. Er zijn wel enige aandachtspunten en de kaartverkoop gaat volgens een procedure. Ook is het tribuneschema bekend en zijn de (voorlopige prijzen) bekend gemaakt. Wij zetten op een rij wat je moet weten over de kaartverkoop voor de Heineken Dutch GP.

Stappenplan kaartverkoop Heineken Dutch GP

Nu de inschrijvingstermijn voorbij is en deze volgens directeur Jan Lammers erg succesvol is geweest, begint de volgende fase, de bestelperiode. De mensen die zich hiervoor hebben ingeschreven ontvangen op 24 juni een link waarmee ze vanaf 25 juni de gewenste kaarten (maximaal 6 per persoon) voor de gewenste dag(en) kunnen bestellen. Deze bestelperiode eindigt op 8 juli. Hierna wordt de gunning van de kaarten, waarschijnlijk volgens loting, eind juni of begin augustus bekend gemaakt. De officiële site publiceerde hiervoor onderstaand schema.

Stappenplan-kaartverkoop-Heineken-Dutch-GP-2020
Stappenplan-kaartverkoop-Heineken-Dutch-GP-2020

Hoe is de tribune-opbouw?

Voor de kaartverkoop heeft men uiteraard het aantal beschikbare (zit)plaatsen berekend. Een tribune-plan is dan een goed idee. Het officiële tribuneplan ziet er als volgt uit.

Wat kosten de kaarten voor de Heineken Dutch GP?

De organisatie heeft een prijsplan gedeeld met verschillende opties en mogelijkheden. Ook hiervan hebben zij diverse tabellen vrijgegeven. Deze kun je op de site van de organisatie nalezen.

Aandachtspunten bij kaartverkoop

Er dreigt voor veel fans dus een teleurstelling. Er zijn namelijk voor de racedag 100.000 kaarten beschikbaar, terwijl er ruim 250.000 mensen een aanvraag hebben gedaan. Ook zal er een aantal kaarten niet in Nederland, maar in het buitenland worden verkocht. Daarnaast zijn er ook altijd een aantal kaarten beschikbaar voor de FIA zelf.

Volg en like ons ook op social media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019, DutchF1race.nl, een initiatief van Webwizards Online

Welkom op Dutchf1race.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Uiteraard respecteren we jouw privacy, daarom vragen we je om deze éénmalig te accepteren! Lees verder!