DutchF1race.nl

Jouw pitstop voor de Nederlandse formule 1-race

Racefeest.nl

Van racefans voor racefans: een daverend racefeest voor iedereen die niet op het circuit van Zandvoort aanwezig kan zijn tijdens de Heineken Dutch GP. Dat was de gedachte toen we de enthousiaste reacties zagen nadat we dit portal begonnen waren.

Inmiddels is definitief bekend dat we het Racefeest op 3 mei 2020 in Jaarbeurs te Utrecht organiseren.

We organiseren een dag vol ‘race’ en een dag vol ‘feest’. Dat betekent dat we veel race-elementen hebben waar je zelf ook aan mee kunt doen. Daarnaast verwelkomen we de gezelligste artiesten van Nederland.

De kaartverkoop start in november, maar je kunt jezelf nu alvast opgeven voor de nieuwsbrief, onze kampioenschappen of meer informatie lezen op onze website. Geef je zeker even op, want de abonnees van het racefeest krijgen voorrang bij de verkoop van de tickets. Ook bij ons is de capaciteit namelijk beperkt.

Je vindt de site Racefeest.nl hier.

© 2019, DutchF1race.nl, een initiatief van Webwizards Online

Welkom op Dutchf1race.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Uiteraard respecteren we jouw privacy, daarom vragen we je om deze éénmalig te accepteren! Lees verder!