DutchF1race.nl

Jouw pitstop voor de Nederlandse formule 1-race

Het team van Dutchf1race.nl stelt zich graag aan je voor

het team van Dutchf1race.nl

Onze bijdragen zijn altijd geschreven door ‘team Dutchf1race.nl’, maar uit welke leden bestaat dit team? Wij stellen de teamleden graag aan je voor en leggen je graag uit wat je kunt verwachten. Ook bieden we jou de mogelijkheid om lid te worden van ons team. Kortom, de hoogste tijd voor een introductie.

Wie vormen het team achter Dutchf1race.nl?

Het team van Dutchf1race.nl bestaat uit een divers clubje mensen. Samen combineren we technische kennis, schrijftalent, organisatietalent, race-historie en een enorme zin in de Heineken Dutch GP, zoals de Nederlandse Formule 1-race officieel heet. Nu we het daar toch over hebben, wij zijn volledig onafhankelijk en dus niet verbonden aan (het management) van de organisatie van de Heineken Dutch GP en/of circuit Zandvoort.

Natuurlijk dragen wij de organisatie een warm hart toe. Samen met honderdduidenden andere fans kunnen wij niet wachten tot Nederland weer een Formule 1-race op de kalender heeft staan. Omdat wij voor al die fans iets moois wilden doen en onze liefde voor de Formule 1 en racesport kwijt wilden konden we het niet laten en zijn we deze site begonnen. Wie we zijn?

Peter

Peter is onze technische man die er plezier in heeft om de website tot in de puntjes te verzorgen. Hij deelt de site in, voert wijzigingen door en werkt aan veel moois om jullie nog meer plezier te bieden in aanloop naar de race op Zandvoort. Daarnaast schrijft hij regelmatig een stukje en volgt hij in zijn vrije tijd het liefst…. de Formule 1.

Robert

Robert is een ervaren en professionele tekstschrijver met een oor voor zijn publiek, oog voor het nieuws en handen om alles te verwerken. Hij coördineert de vulling van website en zorgt ervoor dat jullie als eerste het laatste nieuws op de site kunnen lezen. Daarnaast is racen hem met de paplepel ingegoten. Zijn opa was namelijk onderdeel van het selecte aantal groepje Nederlanders dat een Olympische medaille haalde in de racesport.

Mr. X

Natuurlijk hoort een beetje mysterie bij de racesport. Voor de echte verhalen uit de paddock moeten we natuurlijk bij insiders zijn. Mensen die het klappen van de zweep kennen en inside-nieuws verzorgen. Inderdaad, Mr. X blijft graag ‘inside’, maar hij weet ons te bereiken wanneer er iets moois te melden is.

Verder zijn wij druk bezig om ons team uit te breiden. Er lopen gesprekken en we zoeken mensen, dus we verwachten snel meer teamleden bekend te kunnen maken. Misschien word jij er daar wel één van….

Vacatures team Dutchf1.nl

Wij beseffen dat we aan een groot project begonnen zijn. Daarom zoeken we uitbreiding van ons team. Op dit moment zoeken wij:

  • Freelance tekstschrijvers met liefde voor de Formule 1, een razendsnelle Nederlandstalige en/of Engelstalige pen en veel ambitie;
  • Freelance correspondenten die in het buitenland wonen en ons graag verslag doen van het lokale racenieuws;
  • Freelance interviewers en cameramensen die ervaring hebben in het filmen van live-events en snelheidsevenementen, zoals de Formule 1
  • Freelance fotografen die een groot archief hebben met foto’s die zij van de Formule-1 races hebben genomen (en daar ook de rechten van hebben) en/of actieve F1-fotografen;
  • Ethousiaste aanwinsten met lef. Staat jouw specialisme of droomjob er niet bij, maar denk je dat je een onmisbare aanvulling voor ons team bent? Laat het ons weten en overtuig ons!

Reageren is bijzonder eenvoudig. Stuur ons een mailtje met hetgeen je wilt, hetgeen je kunt, wellicht jouw cv en/of wat voorbeelden van werk en we nemen snel contact met jou op!

Dat kan natuurlijk ook als je meer over ons wilt weten of vragen hebt.

© 2019, DutchF1race.nl, een initiatief van Webwizards Online

Welkom op Dutchf1race.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Uiteraard respecteren we jouw privacy, daarom vragen we je om deze éénmalig te accepteren! Lees verder!